IFTRONIX oferă
Soluții și tehnologie IT

pentru Clienți

Echipa IFTRONIX este formată dintr-un colectiv cu peste 15 ani experiență care acționează
atât in domeniul IT cât și în domeniul Sistemelor de Supraveghere

Tendințele IFTRONIX

Fiind o echipă tânără, dar cu experiență de peste 15 ani ne dorim să oferim cât mai multe servicii de calitate, iar raportul calitate/preț să fie cât mai exact și echilibratpentru clienții noștri.

Calitate Garantaă

Oferirea de consultanță în domeniul tehnologiei informației, inclusiv evaluarea infrastructurii existente, identificarea problemelor și furnizarea de soluții personalizate.

Furnizarea de suport tehnic pentru echipamente și software, inclusiv diagnosticare și rezolvare de probleme, instalare de actualizări și întreținerea regulată a sistemelor.

Dezvoltarea de aplicații software personalizate pentru a satisface nevoile specifice ale afacerii dvs. Acest lucru ar putea include dezvoltarea de aplicații web, mobile sau desktop.

Configurarea, monitorizarea și întreținerea rețelelor și a infrastructurii IT, inclusiv gestionarea serverelor, a dispozitivelor de stocare și a echipamentelor de rețea.

Furnizarea de soluții de securitate IT pentru protejarea datelor și a infrastructurii împotriva amenințărilor cibernetice, inclusiv implementarea de firewall-uri, programe antivirus și soluții de securitate avansate.

Administrarea și întreținerea bazelor de date pentru a asigura o funcționare optimă și securizată a sistemelor dvs. de informații.

Oferirea de soluții de stocare și procesare a datelor în cloud, inclusiv migrarea datelor în cloud și gestionarea infrastructurii cloud.

Servicii oferite

Suntem pasionați de munca noastră. Designerii noștri rămân în fruntea curbei pentru a oferi modele de site-uri web captivante și ușor de utilizat, pentru a vă face afacerea în evidență

Service Calculatoare și imprimante
Software Design & Development
Sisteme Supraveghere Video
15 +
Ani
de Experiență
1565
Proiecte
Finalizate
265 k
Clienți
Satisfăcuți